Sandalye Modelleri

13 06 2010

 Sandalye modellerimiz arasında bazıları mutfaklarda daha çok tercih edilirken, bazıları da salonlarda kullanılmaktadır. Özellikle giydirme sandalye modellerimiz salon vb. odalarda kullanılmaktadır. Bu model, döşeme yüzeyi geniş bir alana yayıldığı için, mutfaklarda pek tercih edilmez. Mutfak, diğer odalara göre daha çok kullanılan bir mekan olduğu için burada tercih edilecek sandalye modelinin daha az döşeme yüzeyi olan modellerimizden seçilmesini tavsiye ediyoruz. Salonlarda, giydirme sandalye modellerimiz daha temiz tutulabiliyor. Evlerimizin en az kullanılan odalarından olan salonlarda, bu tür sandalyelerin dışında tercih edilen diğer modellerimiz de var elbette. Bu sandalye modelleri için “Sandalyeler” sayfamızı inceleyebilirsiniz.

 Mutfaklarda kullanılan sandalyeler, genellikle bizim “çapraz” diye tabir ettiğimiz modeller oluyor. Bunlar 001’den başlayıp 005 kod numarasına kadar sıralanan sandalyelerdir. Ayrıca diğer modellerimizi de bizzat incelemenizi tavsiye ediyoruz. Geniş mutfaklarda ise durum değişiyor. Eğer mekanınız büyükse, daha geniş oturumlu sandalyeleri de tercih edebilirsiniz. Zevkinize uygun modellerimiz “Sandalyeler” sayfasında sizleri bekliyor.
 Bazı sandalye modellerimiz de Cafe ve restorantlar için idealken, bazıları da kütüphane vb. ortamlarda tercih ediliyor. Müşterilerimizin zevklerine en uygun tasarımları ortaya çıkarmak için ve aynı zamanda hem sağlam hem de kullanışlı olması için hep çalıştık. Sandalye modellerimiz, üretimden teslimata kadar her ayrınıtı düşünülerek tasarlanmaktadır. Üretimimiz, profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilmektedir. Tasarımı, iskelet yapısı, boyası ve döşemesiyle en ideal sandalye üretilmekte ve tüm modellerde belirli bir kalite standartı oluşturulmaktadır. Her yeni model, uzun araştırmalar neticesinde hayata geçirilmekte ve üretilmektedir.


İşlemler

Information

Yorum bırakın