İNTERNET SHOWROOM VE DEPO-SEVKİYAT AĞI

3 04 2010

  Bintaş, bilinen “yaygın bayi” yapılanması yerine “depo-sevkiyat” ağı kurmuş olup, “internet mağazası” aracılığıyla ürünlerini müşterilerine ulaştırmaktadır.
  Çağın değişen şartlarına ayak uydurarak, daha hızlı hizmet veriyoruz.
“Toplam kalite” ilkemizden taviz vermeden ürünlerimizi, son kullanıcıya aracısız olarak ulaştırıyoruz. İl merkezlerinde “Showroom Mağaza” açmak yerine, ürünlerimizi “İnternet Showroom”umuzda sergiliyoruz.

  Böylece mağaza masrafları yerine daha uygun olan depo masraflarını ve sevkiyat masraflarını karşılıyoruz. Ürünlerimizin internetten çok net olarak görülebilmesi sayesinde, internet showroom’umuz amacına ulaşabiliyor.
 Ürünlerimizin kalitesinden hiç bir zaman taviz vermedik. En kaliteli malzemeden ürettik. En iyilerle çalıştık. Şimdi de, en iyi şekilde müşterilerimize ulaşıyoruz. “Müşterilerimiz, daha iyi koşullarda ürünlerimizi nasıl temin edebilir? Müşterilerimiz daha uygun fiyatlarla nasıl ürünlerimize sahip olabilir?” diyerek yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada, ürünlerimizin her zamanki gibi beğenildiğini, tavsiye edildiğini ve yaygınlaştığını görüyoruz. Türkiye’nin hangi ilçesinde olursanız olun, “Bintaş” ürünleri, size ulaşacak.


İşlemler

Information

Yorum bırakın