HAKKIMIZDA

4 04 2010

1994 yılında üretime başlayan BİNTAŞ; kalite ve yenilikçi ilkesiyle sektörün öncüsü olmaya devam ediyor.
BİNTAŞ ailesi olarak tüm yenilikleri ve komple çözümleri, kalite, verimlilik ve ürün çeşitliliği avantajı ile siz değerli dost ve müşterilerimize sunmayı zevkli bir görev olarak görmekteyiz.
Ahşap masa ve sandalye sektöründe devamlı bir yenilik yelpazesi oluşturan BİNTAŞ; 16 yıl gibi köklü bir geçmişle sektörde kendini kanıtlamış olmanın hazzını yaşamaktadır. BİNTAŞ, üstün teknoloji ile üretilen geniş ürün yelpazesi ve güvenilir hizmet anlayışı ilkesi ile ilerlemektedir.

“BİNTAŞ” tescilli markamızı yurtiçinde ve yurtdışında layık şekilde tanıtmak ana hedefimizdir.

İlkemiz; çalışmak, hak etmek ve sonucunda takdir edilmektir……

Yaklaşık 55.000 m2 alana kurulu, Bahçeşehir ve Boğazköy’ ün hemen yanıbaşında, 146 adet işyerinin bulunduğu BAHÇEŞEHİR Mobilya Çarşısında bir yürüyüş mesafesinde, otopark sorunu olmadan mağazamızı gezip dolaşabilirsiniz. Ahşap Masa-Sandalye Ve Aksesuar alanındaki tüm ihtiyaçlarınızı çeşitli model seçenekleriyle hem kaliteli, hem de uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

var gaJsHost = ((“https:” == document.location.protocol) ? “https://ssl.” : “http://www.”);document.write(unescape(“%3Cscript src='” + gaJsHost + “google-analytics.com/ga.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));


İşlemler

Information

Yorum bırakın